10 Ağustos 2012 Cuma

Mum Favorilerim ; Jo Malone Red Roses ve Yankee Candle Midnight Jasmine





   Mumları çok severim. Özellikle de kokulu olanları... Bazen canım sıkkın olduğunda, evde boş boş otururken bi duş almak sonrasında da bi mum yakmak sakinleştiriyo beni. Tabi bunun için mumun kokusunun da önemi büyük. 

   Bunlar benim en sevdiğim mumlar şuanda. Jo Malone Red Roses çok güzel bir gül kokusu, Yankee Candle Midnight Jasmine ise benim en sevdiğim koku olan yasemin kokulu bir mum.







   Jo Malone mumlar, parfümleri gibi pahalı ve bence lüzumsuz... Bu boyu 130 liraydı ama dediğim gibi, değmez asla. Evet, kokusu çok güzel gerçekten ve yakmadan bile burnunuza yaklaştırdığınızda buram buram gül kokuyor. Bu konuda çok iddalı ama çok çabuk yanıyor ve içindeki fitil okadar kalın ki üstü hep is oldu yanarken...

   Bence Tepe Home' larda satılan Yankee Candles çok daha hesaplı ve aynı kalitede.. Bendeki en büyük boyu, 30 liraydı sanırım ama çok uzun süre yeter insana.. Kokusu da çok güzel ayrıca, zaten yasemine bayılırım..

   Sizin sevdiğiniz mumlar hangileri ? Tavsiye edeceğiniz güzel kokulu bi mum var mı?

4 yorum:

  1. Yankee candles'lara bayılıyorum.Her biri birbirinden güzel kokuyor:)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle ! Bende başka çeşitlerini denemek istiyorum mutlaka

    YanıtlaSil
  3. Tepe hele birde indirimdeyse daha mis kokuyor, rose olanını da denemelisin derim, kandil eritmek istersen de ocean nefis kokuyor, dediğin gibi duştan sonra tam terapi oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. aaa denicem ilk fırsatta :)

    YanıtlaSil