22 Ağustos 2011 Pazartesi

Once Upon A Time ; River Island Shoe Porn

    Eveeet bu torunlarımıza falan anlatacağımız bir hikaye...Bir zamanlar Türkiye' de River Island vardı. Fazla cici bici olsa da kıyafetler çok güzel, takı ve diğer aksesuarlar inanılmaz, ayakkabı ve çantalar nefes kesiciydi...Ne yazık ki bu hikaye de günümüzdeki diğer acımasız alışveriş kısıtlamaları gibi mutlu sonla bitmiyo.
    River Island' ın sahibi Türkiye'ye kirasal sebepler yüzünden gıcık olmuş ve bütün mağazalarını bir anda kapatmıştı.THE END.Ama bu buarada bitti miiiiii, bitmedi! Çünkü River Island' ın ayakkabıları bir harika! Bayılıyorummmm. Odak noktası kıyafet olan bütün mağazalardan en iyi ayakkabıları üreten River Island idi. Topshop ve Zara dahil ... Yalnız fiyatlar çok uygun sayılmaz, üstelik bide İngiltere'den geleceği vergisi kargosu ıvırı zıvırı bayaa pahalıya patlar gibi dursa da şu bebekleri görünce sadece sanat adına ( Sanat için sanat : ) paylaşmak istedim. 
    Geçen Taksim' de gittiğim bi sanat atölyesinden çok daha dikkat çekici :) Resimleri 
http://www.riverisland.com dan aldım yakından incelemek veya almak isteyen linkten ulaşabilir.



















2 yorum:

  1. river island ayakkabılar gerçekten çok güzel. Ama hak vermemek elde değil kapatmalarına. Biz üretim yapmak ya da çalışmak yerine gayrimenkullerle hayatımıza devam ettiğimiz için ve kimsenin de bu kira fiyatlarına sesi çıkmadığından bol keseden belirliyorlar fiyatları. tepkiyi de biz vermemişiz zaten koskoca river island vermiş:))
    sevgiler
    http://mochadaily.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Aynen öyle.halbuki adamları ürkütmeseler daha pek çok yabancı şirket,marka gelir kiralar ama bizdekiler elimize düşeni sömürürüz felsefesinden çıkamadıkları takdirde elde var 0 olacak olanda bize oluyo ne yazık ki...

    YanıtlaSil